De boomplantactie

De boomplantactie:

3 september, na 201 dagen en 8700 km in het zadel loopt onze fietsreis bijna ten een einde. Nog een week te gaan… Het voelt vreemd om na al deze tijd te denken dat we terug op één plek zullen zijn, en dit voor langer dan enkele dagen! 🙂

Gelukkig hebben we mooie vooruitzichten! Namelijk een boomplantactie!! We hebben samen, met jullie allemaal bijna evenveel geld ingezameld als het aantal kilometers dat wij fietsten! PRACHTIG!!

De boomplantactie zal plaatsvinden eind november gedurende het weekend. De exacte datum staat nog niet vast, maar wat wel vast staat is dat het een topdag wordt! We nodigen iedereen die ons op welke manier dan ook gesteund heeft van harte uit, om bomen te komen planten en te genieten van een warme chocomelk! We laten de exacte datum zo snel mogelijk weten zodat jullie een kruisje kunnen zetten in jullie agenda. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: