De Noordkaap (Dag 156)

Gisteren 20 juli, na 156 dagen en 6888 km bereikten we de Noordkaap! Joehoe joepie jee!! Onze reis is nog niet voorbij, maar toch hadden we het gevoel de eindmeet bereikt te hebben. Het was een surrealistische dag. Na een half jaar fietsen ben je plots aan het punt dat je steeds als doel zag. Al is de Noordkaap zelf helemaal niet zo bijzonder, we hebben een gevoel van vervulling, van trots.

De komende weken fietsen we richting zuid Noorwegen waar we samen gaan fietsen met Lukas, Charlotte en Kobe. Uiteindelijk stopt onze reis in Trondheim.

Maar we denken nog niet te veel aan het einde! 🙂 We laten ons eerst nog even meevoeren langs de prachtige Noorse kusten. Hopelijk staat het weer nog aan onze zijde. Dit was tot nu toe zeker het geval! De laatste twee weken hadden we prachtig weer en steeds temperaturen van tegen de 30°C, en dit boven de Poolcirkel!!

Hieronder nog enkele sfeerbeelden van de laatste weken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: