Hongarije

Sinds eergisteren vertoeven we in Hongarije! Typerend is de rust en de uitgestrekte bossen afgewisseld met grootschalige landbouw. Dit is één van die bestemmingen die je misschien niet direct zou kiezen om naar toe te komen… Maar eigenlijk is het hier zalig fietsen! De rust is gigantisch! Door de lage bevolkingsdichtheid ben je vaak alleen op de weg. De contacten die we tot nu toe hadden waren vol met glimlachen, Engels is een ander paar mouwen. Maar gelukkig begrijpt iedereen je als je een lege drinkbus toont. Op naar Balaton.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: