Dag 18

Ik denk dat we gestopt zijn met dagen tellen. We zijn in Griekenland (op enkele dagen van de Albanese grens) en we fietsen. De dagen en de kilometers kruipen steeds trager voorbij, in zekere zin toch. Een plan is er niet, we zijn de reis.

Na Delfi kwamen we op enkele prachtige plaatsen. We konden twee nachtjes blijven in een prachtig ecodorp/ zorgboerderij. 19 mensen met een beperking wonen er permanent. Ze wonen samen met hun verzorgers en vrijwilligers van over de hele wereld (Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Ijsland, Polen, Chili,…). Een prachtige mengelmoes aan persoonlijkheden en nationaliteiten.

Enkele dagen en tegenwindstoten later konden we overnachten bij Panos via Couchsurfing. We zagen nog maar zelden zulke gastvrije mensen!

Nu zitten we op het eiland Kefalonia, waarom weten we zelf ook niet goed! ☺

Op naar Albanië!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: