Delfi in de regen (dag 11)

Dag 11

Vandaag liep onze route een stukje verder het binnenland in, omhoog een col over en nadien afdalen naar Delfi. Tijdens het begin van de klim valt het weer al bij al mee, maar van op een zekere hoogte begint de regen. Even schuilen in een coffiehuis, geen verbetering… we besluiten om verder te gaan. De komende 17 km van col fietsen we door de regen. De klim is aangenaam en niet te stijl, maar jammer genoeg zien we al snel niets anders dan wolken! Eens we boven zijn vlug iets eten, extra fleece onder de doorweekte regenjas en we zjooven naar beneden. Een ijskoude afdaling. Gelukkig wacht in Delfi een warm hotel!

One Comment on “Delfi in de regen (dag 11)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: