Fietsen of duwen? (dag 9)

Dag 9

Vandaag lieten we de kust achter ons en trokken het binnenland in, op zoek naar rust en pure natuur. Na een prachtige laatste stuk langs de baai van Korinthe is daar het begin van de helling… En wat een begin! Meteen schakelen we naar de kleinste versnellingen, hmmm lijkt niet klein genoeg… Al zigzaggend raken we nog wat verder maar dan moeten we stoppen. Een oude Griekse man stopt met zijn pickup vol hout en biedt ons een lift aan naar het volgende dorp. Na de nodige telefoontjes met familie en schoonzoon, die als tolk inspringen, verstaat hij dat we liever willen verder fietsen. Begrijpen doet hij het duidelijk niet.

Na wat krachtvoer terug in het zadel. De helling wordt er helaas niet beter op. We beginnen te begrijpen waarom die man zo aandrong. Uiteindelijk geraken we boven moe maar voldaan. En zoals altijd na een beklimming, worden we beloond met een uitzicht en een afdaling!

Op naar Delfi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: